.

Bezorgen en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen).

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Ontvangen wij je bestelling op zaterdag of zondag, dan kunnen wij helaas niet voor dinsdag leveren.

Altijd gratis verzendkosten

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een Track & Trace-code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL. Dit geldt voor zowel bij brievenbuspost als pakketpost.

De verzendkosten zijn, voor zowel Nederland als België, gratis.

Naar België wordt altijd met pakketpost verzonden, ook de kleinere bestellingen.

PostNL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Houd hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben.