.

                                                                                                                                IMG_3774_1.jpg

Even voorstellen!

Wij zijn John en Jolanda en hebben samen 1 zoontje van 7 jaar, Siem. Wij zijn opgegroeid in de jaren 70/80. De unieke uitstraling van deze decennia is ook de beleving die wij willen overbrengen via de webshop. Hierbij denken wij aan Hip Hop, Disco, Swingbeat, Motown en R&B. De 4 elementen van Hip Hop zijn graffiti, DJ-ing, MC-ing en breakdance. Deze stoere urban stijl hebben wij geprobeerd te vertalen naar de webshop.

Waar komt de naam Boogalooz vandaan? 

De naam Boogalooz is er niet zomaar eentje! Het woord boogaloo komt voor in het nummer “Hey You (The Rock Steady Crew)” van The Rock Steady Crew en stond in 1983 4 weken op nummer 1 van de Top 40. Boogaloo wordt ook wel Latin Soul genoemd (een populaire muziek-, en dansstijl in de jaren 60). Uit bovenstaande factoren is de naam Boogalooz ontstaan.

Boogalooz, de webshop

Sinds 5 april 2019 is Boogalooz geopend en is nog volop in ontwikkeling. Onze webshop probeert zich te richten op uitsluitend duurzame en betaalbare baby-, en jongenskleding. Het verkopen van Nederlandse merken kinderkleding heeft onze voorkeur omdat wij het belangrijk vinden om Nederlandse merken (of van oorsprong) te ondersteunen. Het belangrijkste uitgangspunt van Boogalooz hierin is dat je bij ons unieke stoere jongenskleding kunt scoren waar niet iedereen in loopt.


Wij willen het aanbod vergroten in jongenskleding in de leeftijdscategorie van 0 tot 12 jaar. Waarom? Omdat onze ervaring leert dat het aanbod van jongenskleding, veel geringer is dan meisjeskleding. Dit is vooral te zien in stenen winkels maar ook in webshops. Veelal bieden webshops jongenskleding gecombineerd met meisjes-, dames-, en herenkleding aan. Hierin wil Boogalooz zich onderscheiden door uitsluitend jongenskleding aan te bieden in een stoere look & feel en betrouwbare service.

Voordeel van Boogalooz 

Heb jij geen zin om diverse winkels af te moeten struinen voor comfortabele, kwalitatieve en unieke jongenskleding? Boogalooz onderscheidt zich door 1 verkooppunt aan te bieden voor uitsluitend baby-, en jongenskleding en biedt om deze reden jou het gemak!